Valentijns winactie

 ❤❤Valentijns-winactie❤❤ Like, deel en win !!!   Ken jij iemand die niet zelf naar een Kapsalon kan gaan maar die je wel graag zou willen verrassen op Valentijnsdag met  een verwenbehandeling- föhnen, opsteken,  stylen of krullen ?? Geef jezelf dan nu op en win !!! Dan ga ik samen met jou deze persoon aan huis, ziekenhuis of bv revalidatie- centrum verrassen !!! Leeftijd maakt niks uit, voor jong en oud. Op zondag 4 februari om 12.00 uur maak  ik  de winnaar bekend !!!
❤❤Valentijns-winactie❤❤ Like, deel en win !!!   Ken jij iemand die niet zelf naar een Kapsalon kan gaan maar die je wel graag zou willen verrassen op Valentijnsdag met  een verwenbehandeling- föhnen, opsteken,  stylen of krullen ?? Geef jezelf dan nu op en win !!! Dan ga ik samen met jou deze persoon aan huis, ziekenhuis of bv revalidatie- centrum verrassen !!! Leeftijd maakt niks uit, voor jong en oud. Op zondag 4 februari om 12.00 uur maak  ik  de winnaar bekend !!!